Business Challenge

Business Challenge by Golf Team Holland

Over de Business Challenge

De Business Challenge van Golf Team Holland combineert sport en zakendoen. Deze Business-to-Business-competitie bestaat uit zes sportieve ontmoetingen tussen negentien bedrijven op de mooiste golfbanen van Nederland. Er wordt in twee poules gestreden om de overwinning waarbij elk team bestaat uit twee spelers: een vaste Captain en per speelronde een andere gast. Met hun deelname aan deze competitie steunen de bedrijven de ontwikkeling en ondersteuning van Nederlands golftalent.

Online platform Business Challenge

Alle Captains hebben direct toegang tot het online platform van de Business Challenge. Het platform is een afgeschermde omgeving waar alleen Captains toegang tot hebben. De Captains hebben de mogelijkheid om via het platform hun gasten aan te melden voor de diverse speelrondes. Daarbij ziet een Captain welke andere Captains ook aanwezig zijn en wie hun gasten zijn.

Interesse?

Wilt u meedoen met deze Business-to-Business competitie of bent u benieuwd naar het online platform van de Business Challenge? Neem dan contact op met Golf Team Holland.

Neem contact op >

Inloggen

Als Captain krijgt u toegang tot het online platform van de Business Challenge. Wilt u meedoen met deze Business-to-Business competitie? Neem dan contact op met Golf Team Holland.

Inloggen >

Business Challenge

Cadform
Myler
ngf_sponsor2
levarne
stern_grijs_kader
GTH_patrons_logos_ING

Back to Top