The Patrons Club

The Patrons Club by Golf Team Holland

Over The Patrons Club

Een Patron is een bedrijf of instelling met een fervent golfer aan het roer die met zijn of haar bedrijf Golf Team Holland financieel ondersteunt. In ruil voor deze ondersteuning krijgt u een uitgebreid golfprogramma aangeboden, wordt uw logo op de website van Golf Team Holland geplaatst en krijgt u exclusieve toegang tot het online platform The Patrons Club.

Online platform The Patrons Club

Alle Patrons hebben direct toegang tot het online platform The Patrons Club. Het platform is een afgeschermde omgeving waar alleen Patrons toegang tot hebben. De Patrons hebben de mogelijkheid om zich aan te melden op evenementen, daarbij ziet een Patron wie van de andere Patrons ook aan aanwezig zijn. Andere mogelijkheden zijn het delen informatie & kennis te delen en te netwerken met andere Patrons.

Patron worden?

Wilt u ook Patron worden? Of benieuwd naar het online platform The Patrons Club? Neem dan contact op met Golf Team Holland.

Neem contact op >

Inloggen

Als Patron krijgt u toegang tot het online platform The Patrons Club. Patron worden? Neem dan contact op met Golf Team Holland.

Inloggen >

The Patrons Club

levarne

GTH_patrons_logos_optimix

ngf_sponsor2

GTH_patrons_logos_studentaanhuis

Back to Top